Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Pritužba na T-Com i MaxTV uslugu... u Tehnologija i Tehnika forumu; ma da? sve je to krasno, ali činjenica stoji da ga niko nije silio da potpiše ugovor .... možemo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-07, 10:53   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Pritužba na T-Com i MaxTV uslugu...

ma da?
sve je to krasno, ali činjenica stoji da ga niko nije silio da potpiše ugovor .... možemo mi o T-comu mislit kaj god oćemo, ali za ovo ga apsolutno niko nije silio potpisviat (da je neka od stvari di su imali monopol, pa je najebo jer nije imo izbore, bila bi druga priča).

nisam jednom jebo mater onima na 0800-9000 ... kao i vladi i državi koja dopušta sranja koja t-com radi ... ali ako neko SVOJEVOLJNO potpiše ugovor, onda se nema kaj žalit ... mogo je bar pročitat kaj potpisuje (onaj dio di se žali da mora platit 1500 kuna) ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 10:55   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-12-06
Poruka: 21
perhat se izdvaja iz mase

Evo, pogledajte na: Jutarnji.hr
perhat je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 14:02   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase

svaka ti čast!!

mada si sada napravio veliku reklamu za VIP...
domy_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 14:29   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

istina da ga nitko nije silio da potpiše ugovor, ali , koliko sam ja skužila, on želi raskinuti ugovor jer t-com ne ispunjava svoje ugovorne obveze. Oni ti garantiraju određenu brzinu internetske veze, a prodaju ti uređaje koji su neispravni.
To se meni desilo s max adsl-om. Svako spajanje na internet traje 15ak minuta i zahtijeva 5-6 resetiranja uređaja. Kada zoveš službu ( više od 10 puta), lijepo ti kažu kako je stvar u tvom kompu. Onda platiš nekome da ti pregleda windoese , a on ti kaže kako ti ne valja t-comov uređaj. Onda zoveš ove iz t-coma da ti dođu popraviti. Nakon dva mjeseca čekanja i moljakanja nekih poznanika da ubrzaju proces, prikopčaju ti te svoje instrumente i njima se iz prve uspije spojiti na internet (što se događa jednom mjesečno) pa ti lijepo kažu da je uređaj u potpunosti ispravan.
I sad ti meni reci da sam si ja sama kriva
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 14:41   #15 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,722
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ma da?
sve je to krasno, ali činjenica stoji da ga niko nije silio da potpiše ugovor .... možemo mi o T-comu mislit kaj god oćemo, ali za ovo ga apsolutno niko nije silio potpisviat (da je neka od stvari di su imali monopol, pa je najebo jer nije imo izbore, bila bi druga priča).

nisam jednom jebo mater onima na 0800-9000 ... kao i vladi i državi koja dopušta sranja koja t-com radi ... ali ako neko SVOJEVOLJNO potpiše ugovor, onda se nema kaj žalit ... mogo je bar pročitat kaj potpisuje (onaj dio di se žali da mora platit 1500 kuna) ...

Koliko sam ja ovo sve shvatio nije problem u tome što je on potpisao ugovor.
Potpisao ga je svjesno i time pristao plaćati naknadu za obećanu mu uslugu. Ne bježi čovjek od plaćanja svojih obveza ali je razočaran što od T-Coma nije dobio uslugu kakvu su mu obećali ugovorom i sad se nema kome žaliti. Ako jednistrano raskine ugovor colta 1500kn.

Tisuće su problema sa mobitelima kod njih kupljenih. Kad dođeš reklamirati onda je sto izgovora za neispreavan mobitel, uzimaju ih na servis, vraćaju opet neispravan i tako to, uglavnom izbjegavaju dati novi ispravan uređaj.
Udruga za zaštitu potrošača kaže da tu ne može ništa jer je T-Com prejak.
UVJERIO SAM SE DA JE JADINO EFIKASNO DOĆI IM U POSJETU SA TRŽNOM INSPEKCIJOM!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 16:20   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

sve to stoji ... ja sam prvi koji će bacit kamen na tu gamad .... samo kažem da si je za neke stvari i sam kriv, bez obzira na sve realne činjenice o ponašanju t-coma ...

ako je potpisao ugovor u kojem piše da mora dati 1500 kuna da ga raskine, jebiga, nemoj onda kukat .. šta si potpisivo ....

sorry, ali to je isto ka ekipa koja kuka kad se ruše bespravno građene kuće di su kupili stan ... pa koji idiot kupuje stan u kući koja nema papire?????
zdrav razum ga je mogo izvuć iz svih tih problema o kojima se jada ....

mene jebe Tele2 i jedva čekam da se maknem od njih, jer mi stvarno idu na kurac ... i nisam nikako zadovoljan onim kaj nude, ali sam svojevoljno izabrao da uzmeme na 18 mjeseci ... i kaj sad?
nit me Tele2 silio, nit niš ... moja odluka ....

o tome pričam ... a kaj se tiče kvalitete t-com ... o tome možemo na dugo i na široko ... bolje da ne počinjem jer je to stvarno najgore smeće od kompanije ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 16:26   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Tako i ja sada... iako sam zadovoljan korisnik Vipa već dugi niz godina ipak sam malo skeptičan prema tome da potpišem na dvije godine ugovor s pretplatom od 50kn i kupim si jako dobar mobitel za 500-injak kuna...

Ne volim kad sam obavezan nešto...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: maxtv, prituzba, tcom, uslugu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113