| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Probem sa novim "Epson" prineterom u Tehnologija i Tehnika forumu; Kompjuterski znalci....ako netko zna kako da riješim ovaj problem, bio bi veoma zahvalan... Jučer sam kupio novi printer/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Kompjuterski znalci....ako netko zna kako da riješim ovaj problem, bio bi veoma zahvalan... Jučer sam kupio novi printer/skener Epson stylus DX 7450....Postupajući po naputcima za instalaciju, nastaje problem. Naime, nakon što se software počne instalirati i dođe do situacije kada sistem traži da se USB uređaja conektira u komp, ja ga ukopčam i nakon toga windowsi prepoznaju da je ukopčan novi hardware i koji je, no mđutim, njegov vlastiti software ga ne prepoznaje i ponaša se kao da uređaj nije ni priključen te se instalacija prekida. Nakon toga, pokazuje mi se obavjest: instalacija nije uspjela, RPC server nije dostupan! Napominjem da mi ni stari printer već duže vrijeme nije radio pa sam mislio da je krivnja u njemu. Pogledao sam malo po Net-u i primjetio na forumima da su i drugi imali slične probleme, međutim, nisam naišao i na rješenje istog..... Zanima me dali je netko imao takv problem ili možda zna o čemu s radi, pretpostavljam da bi problem mogao biti i u mom sistamu... Zahvaljujem unaprijed
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Probem sa novim "Epson" prineterom a jesi spojen na net kad instaliraš, ili si imao opciju negdje ranije registriranje printera online pa te to možda muči??
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Probem sa novim "Epson" prineterom a jel ima SP2 ?, ili si gasio nešto od servisa koji se podižu sa penđerima, RPC ili RPC locator evo ovo pa pogledaj tu Windows XP Services
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio pharaoh : 05-07-08 u 14:52. |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| V.I.P. i simpa Član | Re: Probem sa novim "Epson" prineterom Citat:
Citat:
Sad sam provjerio i kod mene je isto tako narihtano kao na ovom linku što si stavio a postoji mogučnost sa sam nešto možda prije nehotice maknuo ali ova dva servisa su prisutna......... Sad sam baš nosio printer kod frenda i kod njega sam instalirao printer bez problema, tako da u njemu definitivno nije problem....
__________________ Vjerujem u.... | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Probem sa novim "Epson" prineterom Pharaoh....tvoje smjernice su ipak bile dobre jer tu je i bio problem, odnosno nisam dobro provjerio, ipak je bilo na Manual i nekakve lozinke koje sam isključio i nakon toga.....instalacija je uspjela.....Frende, hvala ti puno!!!!!! ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.