| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo htio bi pitat nesto, znaci kad pokrenem muziku u wmp ne pise mi na msnu sta slusam, stavio sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Problem Evo htio bi pitat nesto, znaci kad pokrenem muziku u wmp ne pise mi na msnu sta slusam, stavio sam i onu kvacicu , tako da u tome nije problem? I jos nesto kako i gdje mogu skinut neki skin za komp, tj. onu temu? ![]()
__________________ ..:: FORZA ROMA ::.. Uberbabe je moj ! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | Re: Problem ako zelis da ti drugi vidi kaj slusas odes na msn kliknes si gore na PERSONAL MESSAGE i odes na onu strelicu i oznacis prvo kaj ti pise
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Problem daali di si je stavio jel ja sam uvjek prije stavio na drugo mjesto imas 2 mjesta di da stavis kvacicu ovaj radi.probaj pa ces vidjet
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem Nema nitko pametniji, pripazi na nacin komunikacije.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Problem nema pametnijeg od mene jer sam ti ja isao objasnit kako treba a ti nesto ovako napises. ko ti je kriv kaj se neznas sluzit kompjutorom ![]() ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Otiđeš u wmp u tools pa u plugins i onda ti bi ti trebalo pisat "WINDOWS LIVE MESSENGER MUSIC PLUGIN "onda to klikneš.Eventualno ako ne radi ponovno se logiraj na msn i to je to ali ti ona kvačica SHOW ME WHAT IM LISTENING TREBA BIT UKLJUČENA!!!!! ![]()
__________________ NA SVIJETU POSTOJE SAMO " DVIJE " VRSTE AUTOMOBILA MERCEDES I OSTALI AUTOMOBILI!!! ![]() ![]() ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG http://toni-techcomp.blogspot.com/ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem Joj kak sam dobar danas... Postal sam regularni forumaš, valjda zato... ![]() Pa evo ti i video.... http://www.youtube.com/watch?v=pslj-RaFRcE
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:06.

ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG