Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

problem s grafičkom

Raspravljate o temi problem s grafičkom u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam jedan problem pabih vas zamolio da mi pomognete ako znate. oOvako: prije nekih 2 tjedna kupio sam novi komp, ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Chuky
    Datum registracije
    03-01-09
    Starost
    23
    Poruka
    163
    Liked
    0 times

problem s grafičkom

Imam jedan problem pabih vas zamolio da mi pomognete ako znate. oOvako:

prije nekih 2 tjedna kupio sam novi komp, i jedno tjedan dana je sve bilo u redu, a onda se pojavio sljedeći problem:
    Svako malo komp počne zujati i javi mi se sljedeća poruka
    " VPU recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"
    i nakon toga mogu nastaviti dalje ali je problem što se to javlja toliko često da onemogućava bilo kakav normalan rad. pretpostavio sam da je stvar u driverima za grafičku pa sam probao ponovno instalirati stare (koje sam dobio s grafičkom) a nakon toga i skinuti nove, ali opet isto. Sad više ne znam šta da radim? Da ponovno instaliram windowse? odnesem komp na servis? nešto treće

Grafička je Ati Radeon 4870 512MB GDDR5 (kupljena u linksu), imam Win Xp sa service pack 2, ostatak konfiguracije mislim da nije bitan, samo da kažem da je potpuno nov i dovoljno jak da podrži grafičku. Ako imate kakvu ideju - pomozite.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Re: problem s grafičkom

Stavi si SP3 za Windozere i isključi VPU recover.
    May you live in interesting times...

Lajkaj nas na Facebooku