| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi problem s nod32 u Tehnologija i Tehnika forumu; Nekoliko dana me nije bilo doma i kada sam upalio komp dočekala me poruka "Virus protection out of date&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | problem s nod32 Nekoliko dana me nije bilo doma i kada sam upalio komp dočekala me poruka "Virus protection out of date". Imam NOD32 trial-patch verziju i pojavio se problem da ne može automatski napraviti update, krene i pojavi se poruka kod skidanja engine0.nupa "server connection failure".....molim pomoć....... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Imaš PM
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mogući problem kod ovakvih stvari je da se previše ljudi spaja na server kako bi skinuli update, pa trebaš negdje u programu promjeniti mirror ili server sa kojeg skidaš, na neki manje "popularan".
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Skida mi s http://www.nod32.com/nod_eval/....probao sam ići na neke druge i nudi mi skidanje, ali anravno traži i passworde. Imaš kkavu drugu preporuku??? I Gogy što bi bilo PM, sorry, ali nemam pojma? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
Klikneš na Gogy, odabereš private message i pošalješ mu privatnu poruku... A on onda tebi pošalje PM... :A onda odeš u svoj PM i vidiš što ti je poslao... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nod32, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.

: