| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi problem sa hardom u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok ljudi. Imam problem. Posudil sam hard Maxtor 40Gb i htel sam instalirati windowse na njega. Iskopčal sam svoj disk ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | problem sa hardom Bok ljudi. Imam problem. Posudil sam hard Maxtor 40Gb i htel sam instalirati windowse na njega. Iskopčal sam svoj disk prikopčal ocoga i nije htjel pokrenuti windowse kaj je ja mislim normalno. I lijepo ja pokrenem imstalaciju windowsa i stane mi na 75% kod formatiranja i ne ide dalje. Restartam ja komp nakon nekih pola sata i kad se komp upalil dobil sam neku grešku sa HDD. Otvorim bios tam mi piše naziv harda ali mi blješće. Šta da radim
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jesi ga ukopčal dobro u matičnu? jel s-ata ili p-ata? vjerojatno to nisi fulal ali... resetiraj bios, možda upali
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da ti nije ostao taj posudeni hard na slave, onaj ko ti ga je posudio vjerovatno je zadržao master...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 73
![]() | Re: problem sa hardom mozda mozes, ako prikopcas svoj disk, a imas xp, maxtoru namjestis jumper na slave ili cable select, odes u control panel>administrative tools>computer management>disk management i tu ga probaj formatirat, pa onda tek postavit win |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: problem sa hardom Citat:
pogledaj jumpere na stražnjem dijelu hard.. trebalo bi biti nacrtano kak ih postavit pravilno... inače uvijek možeš spojit stari hard sa Win.. i onda ovaj drugi i formatirat ovaj drugi (naravno ako će ga Win vidit) i ako ih tak spojiš.. poslušaj VEXa... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hardom, problem |
« tražim neki programčić
|
Vista »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.