Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Program u C++ u Tehnologija i Tehnika forumu; Eh da, i pretpostavka je da je pojavljivanje svih brojeva na ruletu jednakovjerojatno sto mislim da u kockarnicama i nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-11-05, 19:44   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-11-05
Poruka: 77
cekaonica se izdvaja iz mase
Eh da, i pretpostavka je da je pojavljivanje svih brojeva na ruletu jednakovjerojatno sto mislim da u kockarnicama i nije slucaj
cekaonica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 20:22   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
da, teorijom vjerojatnosti dolazis do toga da ce se svaki broj pojavit jednak broj puta... i tocno, to nije bas slucaj u kockarnicama ali isto tako nece biti ni u programu... jer svaki sljedeci broj ne ovisi o prethodnim brojevima...
BoBo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 20:27   #13 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Ma ovaj rand nije baš neki generator, predvidljiv je. Najviše generira 20-tica i 24-tica i to zamjetno više, ne znam zašto. Čujem da postoji rand2 funkicja, ali je niokad nisam koristio, ima malo kompliciraniju proceduru.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 20:28   #14 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Citat:
Pravi autor: cekaonica
Ovaj program nema veze sa C++(om). To je najobicniji C. Mozda ima ekstenziju cpp, ali to nema veze jer compiler C++ programa moze kompajlirati C program dok obrnuti slucaj nije moguc.

Pozdrav
Program je pisan u C++-u od tud i naslov, tko ga može, a tko ne kompajlirati ne znam, znam samo gdje sam ga pisao...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 20:42   #15 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Citat:
Pravi autor: _Aris_
Program je pisan u C++-u od tud i naslov, tko ga može, a tko ne kompajlirati ne znam, znam samo gdje sam ga pisao...
Vjeorovatno misliš da je to program pisan C jezikom u nekom C++ kompajleru

jer ovo što si ti piso nikako nije c++

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 20:47   #16 (permalink)
Moderator Foruma

Pa ne piše se program u kompajleru, piše se u programu, kompajlira ga kompajler, sastavljen je u jeziku C, ma čemu sad diskutiranje o gramatičkoj ispravnosti postova???
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 21:35   #17 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: _Aris_
Dobro, pretpostavio sam da si koristio VS 6.0 ili VS .NET, a ne Borland C pa si koristio C++ programski jezik, ali to kaj si ti napravio je proceduralno programiranje (u sto spada C program), a C++ program podrazumijeva objektno orijentirano programiranje. Moj program cak vise naginje C-u jer nisam koristio polimorfizam, apstrakciju, enkapsulaciju, overload-anje operatora, nasljedjivanje... sto cini objektno-orijentirano programiranje, jedino sam koristio klase, objekte i metode... umjesto npr. funkcija.
cekaonica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 21:39   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-10-05
Poruka: 38
death se izdvaja iz mase
samo mala digresija, program se pishe u editoru, tako je bilo od vajkada a tako ce i biti, svi ti programi su ustvari glomazni editori koji ti samo pomazu i nude neke dodatne opcije , npr sve si to mogao da napishesh u notepadu i da ti potpuno isto radi
death je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 21:44   #19 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: BoBo
da, teorijom vjerojatnosti dolazis do toga da ce se svaki broj pojavit jednak broj puta... i tocno, to nije bas slucaj u kockarnicama ali isto tako nece biti ni u programu... jer svaki sljedeci broj ne ovisi o prethodnim brojevima...
Istina, ovisno o slucajevima koji se pojavljuju (najgori ili najbolji slucaj), ali prema nekom teoremu iz Teorije vjerojatnosti za jako veliki broj bacanja bi trebao dobiti priblizno jednaki broj pojavljivanja (neznatne razlike) za sve elementarne dogadjaje (polja na ruletu: 0, 00, 1, 2, ..., 36), odnosno aposteriorna vjerojatnost njihovog pojavljivanja trebala bi biti priblizno jednaka apriornoj vjerojatnosti pojavljivanja.
cekaonica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-05, 21:45   #20 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: death
samo mala digresija, program se pishe u editoru, tako je bilo od vajkada a tako ce i biti, svi ti programi su ustvari glomazni editori koji ti samo pomazu i nude neke dodatne opcije , npr sve si to mogao da napishesh u notepadu i da ti potpuno isto radi
Touche!
cekaonica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: program

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Program "Kladionica" Gogy Kladionica 57 19-04-08 12:18
Programi za Siemens S25 i S35 Kristijan Mobiteli 0 27-10-05 00:28
Kad Program Pukne Kristijan Savjeti i Trikovi XP 0 26-10-05 16:50
Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida Kristijan Računala 0 21-10-05 17:30
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 14-07-05 00:42

Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114