| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi program za brojanje prometa na max adsl u Tehnologija i Tehnika forumu; pa imas maxmetar koji je free...ili bandwith monitor proguglaj malo!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ma sve je to ok i kuzim sto hoces rec. sve je moguce. al bas sam sumljicav prema njima da ti negovorim da mi posalju tel. racun u kojem pise da je neplaceni iznos po mom broju 12000kn i takve gluposti kako da im covjek vjeruje ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja sam instalirao Bandwidth Monitor Pro....jednostavan, pregledan...istina da je pro verzija, ali je jednostavno naći pass na net...... . Imaš preglede dnevno, mjesečno, godišnje, u biti sve što treba..iako msilim da je T-Comov isto precizan, ali jednostavno sve više se pri otvaranju stranica toga učitava i skida i pravi nepotreban promet. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
EDIT: Intstaliro sam ga i... mogu reć da ima puno boljih brojača, čak i besplatnih.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 03-11-05 u 07:50. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Nemam jer koristim Maxmetar koji uzima podatke s T-com korisničkih stranica
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brojanje, max, program, prometa |
« e-books
|
Posjetite Adobe »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

: 
. Imaš preglede dnevno, mjesečno, godišnje, u biti sve što treba..iako msilim da je T-Comov isto precizan, ali jednostavno sve više se pri otvaranju stranica toga učitava i skida i pravi nepotreban promet.