| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Program za crtanje hala, kuća, dvorana u Tehnologija i Tehnika forumu; gdje mogu naći tako nešto, ali da nije kompliciran, da imam neke gotove stvari, da ubacujem i tako...da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Program za crtanje hala, kuća, dvorana gdje mogu naći tako nešto, ali da nije kompliciran, da imam neke gotove stvari, da ubacujem i tako...da se mogu možda raditi nacrti i sve ostale gluposti ali i da mogu napraviti neku dvoranu veliku, i podijeliti je na par katova i urediti |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Program za crtanje hala, kuća, dvorana malo smo ambiciozni... AutoCAD? kaj tebi ustvari treba? da napraviš nacrt ili da skiciraš ideju? jel trebaš 3D model svega toga? daj slaži malo duže rečenice... nisi u "Fontani" btw, nema tog programa koji će nekome ko nije arhitekt pomoć napravit izvedbeni nacrt... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za crtanje hala, kuća, dvorana Google sketchup je najjednostavniji...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Administrator | Re: Program za crtanje hala, kuća, dvorana gle ak nemate kaj pametno za napisati, onda nemojte, postoji brdo programa koji to mogu raditi, ja ne znam nijedan jer to nisam radio nikada....ali ima ljudi koji znaju i njih pitam da mi kažu, a ne da mi sa ovako debilnim komentarima uletavate |
| | |
![]() |
| Tagovi: autocad, crtanje, crtanje kuca, google sketchup, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.