| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Program za crtanje hala, kuća, dvorana u Tehnologija i Tehnika forumu; zipa ovo, da ko mali nisi slušao narodnjake nego se igrao lego kockicama bio bi kreativniji i na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za crtanje hala, kuća, dvorana zipa ovo, da ko mali nisi slušao narodnjake nego se igrao lego kockicama bio bi kreativniji i na papiru bi mogao sve napravit... meni su i danas lego kockice skroz super i ne snalazim se u kompliciranim programima koje ti tražiš...
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za crtanje hala, kuća, dvorana Kiki... prvo kažeš da bi samo skiciro, a onda oćeš neke etaže radit ovo ono... uzmi skečap i prouči tutorijale i poslužit će ti...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: Program za crtanje hala, kuća, dvorana ja ti ozbiljno kažem da ako misliš radit bilo kakve skice, primi se olovke, jer je jednostavnije nego drkat po nekom programu... skiciraj prvo sve na papiru, pa onda skidaj programe (kolko god neki 3d programi bili jednostavni, ipak zahtjevaju da se najebeš malo).... za skicirat ideju ti je papir i olovka... ne neki program u kojem ni ne znaš povuć crtu... bez obzira kaj te mi malo podjebavamo, to je istina... a ni Lego nije uvrede, kaj misliš kak su se radili modeli projekata prije 3d animacije?... BINGO.. uzimali su geometrijeske oblike i slagali, da bi mogli vizualizirat ko kaj hoće napravit... razmisli malo... bit će to 100 puta lakše napravit neku 3d skicu ako prije toga na papiru složiš kaj uopće hoćeš... jebeno je frustrirajuće ako oćeš nešto napravit na kompjuteru a ne znaš kako, a još ni nisi siguran kaj oćeš ustvari... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-06 Godina: 38
Poruka: 2
![]() | Re: Program za crtanje hala, kuća, dvorana Citat:
Arcon je pava stvar poznajem taj program vec nekoliko godina i kada se malo uhoda nije tezak za rad a sto se tice kvalitete nije moje da sudim ali bolji jos nisam vidio preko 80% automatskih funkcija ( od mjerenja do konstrukcije krova....), toliko od mene glasam za arcon ![]() Zadnji Uredio Kristijan : 01-03-07 u 22:40. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: autocad, crtanje, crtanje kuca, google sketchup, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.