| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi program za hvatanje ekrana u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo vam najbolji program umjesto printsreena instalirate ga stisnete F& i označit šta hočete!!! http://www.snapfiles.com/get/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | program za hvatanje ekrana Evo vam najbolji program umjesto printsreena instalirate ga stisnete F& i označit šta hočete!!! http://www.snapfiles.com/get/screenhunter.html ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | A otkud ti informacija da je najbolji? ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
hti sam reči meni najbolji!!! ali brijen+m da je najjednostavniji!!! uvjeren sam u to, a i slike su male (mislim na kb) | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Najjednostavniji je definitivno al nema opcije... Taj meni ne odgovara al dobro je za nabrzinu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Nema npr. za nepravilne oblike, za automatsko prepoznavanje objekata i tak te naprednije stvari... prepoznavanje texta sa slike, video itd.
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekrana, hvatanje, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

---ex moderator---