| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Program za prevođenje u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: zoran77 BOK! trebam hitno program koji će mi prevesti tekst sa hrvatskog na engleski i obrnuto.molim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned | Re: Program za prevođenje Citat:
struktura jezika je toliko različita da se takve stvari uopće ne mogu napisat, a da rezultat bude zadovoljavajući. rađe nađi nekog prevoditelja. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-08 Lokacija: Mafijsko utočište
Poruka: 32
![]() | Re: Program za prevođenje Postoji program za prevođenje,a zove se Zdenka!Prevodi sa hrvatskog na engleski i obrnuto.Najbolje je kada čita text ![]() Mene zanima je l' iko zna gdje mpogu skinuti taj program jer mi stvarno treba ![]() P.S Ja sam program imala al' mi je kompjuter nedavno bio na popravku pa mi je izbrisao Zdenku ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-09-07 Godina: 30
Poruka: 2
![]() | Re: Program za prevođenje Citat:
Zdenka nadam se da je to-to. ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-06-08
Poruka: 3
![]() | Re: Program za prevođenje Zamisli ti ovoga Zoranetinu kolko je kunio i molio a sad se nema ni zahvalit čoviku. Kraj puta(!?!), hvala od mene, jer sam i ja tražio to čudo.E evo uprave je (sporo) skidam, e samo kad bi se program moga uređivat i doprogramirat... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Program za prevođenje Citat:
Ovdje to nitko ne cijeni. Misle da je znanje đabe. I tak se ponašaju. Svaka čast izuzecima. Koji su stvarno fer i kulturni.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Program za prevođenje I šta je čudno sa tim imenom? Pa programer je očigledno napravio odličan i jedinstven program na našim prostorima. Te naravno posvetio ga je osobi do koje mu je stalo. To nije ništa čudnoga. Npr. Spybot Search and Destroy programer je posvetio djevojci u koju je slijepo zaljubljen.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevodioc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:01.