| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Program za screenshotove u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle, trebao bi mi program koji mi moze napraviti screenshotove filmova, clipova koje vrtim na Real Playeru ili nekom drugom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Program za screenshotove Dakle, trebao bi mi program koji mi moze napraviti screenshotove filmova, clipova koje vrtim na Real Playeru ili nekom drugom playeru.. Pa bi molio nekog da mi samo kaze nazive takvih programa da ih pronađem na netu... ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za screenshotove Većina programa ima u sebi opciju za stvaranje screenshotova, tipka P ili C, a za ove koji nemaju, najbolji mi je ScreenHunter, jednostavan, slike su male i dobro zgledaju.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za screenshotove hvala ivanusic! budem isprobao..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Program za screenshotove ja to rjesavam sa alt + prent screen i onda copy paste u neki program tipa paint ili photoshop
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za screenshotove ne kuzim sta se desava!! Uzmem program za screen capture, pauziram clip i sve mi snimi osim prozorcica gdje se prikazivao clip... u prozorcicu sve crno ko da clipa niti nema.. probao i sa alt+ printscreen.. isto tako... jel ne radim dobar postupak ili ??
| | |
| | #6 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Program za screenshotove idi na Display propertis > Setings > Advanced > troubleshoot > i onda Hardware acceleration stavi na nulu (da ti video ne prikazuje u overlayu) kad zavrsis sa radom vrati Hardware acceleration kak je bilo. Inace alt + prent screen uslikava samo aktivni prozor dok samo prent screen slika cijeli ekran.
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: program, screenshotove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

budem isprobao..
Uzmem program za screen capture, pauziram clip i sve mi snimi osim prozorcica gdje se prikazivao clip... u prozorcicu sve crno ko da clipa niti nema..
probao i sa alt+ printscreen.. isto tako... jel ne radim dobar postupak ili ??