| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi progz za UNDELETE fileova u Tehnologija i Tehnika forumu; obrisao sam iz recycle bin-a slike i filmove (ima ih sveukupno 100tinjak), pa bi to trebao nekako vratit, samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-05 Lokacija: zg-opt
Poruka: 237
![]() | progz za UNDELETE fileova obrisao sam iz recycle bin-a slike i filmove (ima ih sveukupno 100tinjak), pa bi to trebao nekako vratit, samo neznam s kojim prog. skinuo sam s neta neke undelete i unerase prorame, ali slabo vracaju obrisane stvari ili su ograniceni na vrijeme u nazad, itd. probao sam i sa hiren boot cd-om, ali bezuspjesno! neka preporuka?! jako mi je vazno, pa unaprijed hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: progz za UNDELETE fileova Probaj Recover My Files za njega znam da je jako dobar... al kod instalacije gnjavi neš' na internetu, ne sjećam se više... Ako nađeš neku stariju verziju programa bilo bi dobro... tamo imaš valjda trial 30 dana... Ako nisi probaj i Active Undelete Od freewarea imaš Restoration... Al on nije za velike pothvate... Ako si naknadno nešto instalirao na hard bit će teže spasit, ali ne i nemoguće. Što više stvari instaliraš na disk to su manje šanse da ćeš vratit staro...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: fileova, progz, undelete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.