| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pucanje veze ili ?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Cyrus meni se desava da svako tolko pukne veza i pise network cable unpluged...a usb uredno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Veteran | Re: Pucanje veze ili ?? Citat:
Zadnjih par dana se i meni to počelo dešavat, svako malo mi prekine vezu! Najgore mi je kad ovdje igram neku online igru, napravim najbolji rezultat i onda nemogu submitat jer je veza pukla Šugavi, odvratni siemens dsl modem!!! A lijepo sam čitao već na drugim forumima kak ekipa pljuje po tim modemima i mislio sam si kak sam ja valjda sretnik kojem je sve ok, k...c je ok Srećom imam još garanciju pa bum reklamirao i nadam se da će ga zamjeniti
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Veteran | Re: Pucanje veze ili ?? Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Daydreamer | Re: Pucanje veze ili ?? Citat:
Ja imam Siemens gigaset SE515 i connectira i disconnectira se kad je njega volja... Razbit cu ga... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Pucanje veze ili ?? Ja imam onaj Siemens A100 samo USB modem. To cudo radi po tjedan dana super pa onda koji dan vise sere za "Network cable is unpluged" koji put manje, pa opet dobro radi. Glavno i ja imam tih problema. Dok je to sve bilo novo nicega nije bilo, nego to unazad 4-5 mjeseca se pocelo dogadjati. Neznam je li to zbog modema ili mozda zbog servera na koji sam spojen, pa ako ima potrebu za promjenom IPa te izbaci. Primjetio sam da mi takodjer zna tu i tamo zaflashati lampica Link. Ono ja surfam i kako mi je modem odmah ispod ekrana vidim sta se desava, tako da prije nego mi pukne da sam ostao bez konekcije vidim da se skroz ugasila Link lampica. Ali neznam koji mu je kada to pocne flashati (ali ne normalno kao kada se prijavljuje, nego ful brzo - treperi) pa tako nekih 2 sec pa opet normalno upaljena. Jel da pitam da mi zamijene modem i ako da s kojim da ga mijenjam?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Veteran | Re: Pucanje veze ili ?? Ja sam jučer zvao T-com i rekao kakav problem imam, da modem (isto taj siemens A-100) prekida vezu i sl., i ženska mi rekla da ga probam deinstalirat i ponovo instalirat pa ak i dalje bude problema da se opet javim i da će onda složit prijavu kvara. I niš, napravio sam kaj je rekla i za sad je opet sve OK, jučer navečer nije nijednom prekinuo vezu. Nadam se da bu sad sve OK, bar neko vrijeme ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: pucanje, veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.