| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Quick Launch Bar u Tehnologija i Tehnika forumu; Neznam šta mi se desilo na NOtebooku ali mi je "proguatlo" moj Quick Launch Bar. Kada kliknem da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Quick Launch Bar Neznam šta mi se desilo na NOtebooku ali mi je "proguatlo" moj Quick Launch Bar. Kada kliknem da mi kreira novi dođe mi poruka "Cannot create Toolbar". Nisam ništa posebno radio nego se to desilo. Ima možda netko neki pametan savjet kako ga vratiti?? Hoću svoj Quick Launch Toolbar!!! Bez njega ne mogu raditi!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Quick Launch Bar Desni klik na taskbar -> toolbars -> quick launch ?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Quick Launch Bar Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Quick Launch Bar provjeri da li postoji dir "Quick Launch" unutar "C:\Documents and Settings\{USERNAME}\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\" ako ne postoji napravi novi dir i napuni ga shortcutovima po zelji... zatim napravi ovo sto je Gogy predlozio. Ako i dalje javi istu gresku restartaj sys pa ponovi...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << Zadnji Uredio Piratron : 21-07-06 u 19:50. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Quick Launch Bar Citat:
Riješeno!! ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bar, launch, quick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.