| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Računalo vaših snova u Tehnologija i Tehnika forumu; Siguran sam da mnogi od vas imaju računala koja su pomalo starija , spora itd a nekima su opet moderna(kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Siguran sam da mnogi od vas imaju računala koja su pomalo starija , spora itd a nekima su opet moderna(kao meni), brza itd.Ljudi maštaju kakvo bi računalo željeli kupiti u narednih 1- 2 godine ili manje ili više, ovu temu sam otvorio jer me zanimaju vaše ""buduće"" konfiguracije. Možete staviti neke realne i neke koje su iz budućnosti. NPR Moja za rad igranje i multimediu: Neki intelov 8 core proc, 16 gb rama, 4 grafe nvidia u sli, svemirsko neko kučište, neki nasljednik blu-ray čitača, monitor nek ostane 22" matična asus koja sve ovo podnosi, neko 1500w napajanje , 5 tb hard disk 72mb cachea.....Eto vam primjer.A sad vi..... ![]() ![]()
__________________ Za sve one koji znaju igrati Cod2 ili Cod4 ili Trackmania Nations evo clan http://www.xfire.com/clans/d0m0brani/forums/74302/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Računalo vaših snova ja bi da ovaj moj radi još par godina, zadovoljan sam sasvim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Računalo vaših snova Neko koje leti.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Računalo vaših snova ono koje ce mi prat sudje, robu iznosti smece i kuhati ![]() poljubin ga u celo, moze nista drugo ne raditi, al samo da to radi kako triba ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Lipo bi bilo imat i ovakvo kakvo Sahataba kaže!
__________________ Za sve one koji znaju igrati Cod2 ili Cod4 ili Trackmania Nations evo clan http://www.xfire.com/clans/d0m0brani/forums/74302/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: Računalo vaših snova kao klinac sam sanjao o njemu.... ali nikad ga nisam imao..ima sam Com64 i Com128 ali ovog nikad ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Pa nisam znao da od stotine i stotine korisnika ovog foruma ima ovako malo entuzijasta!Dajte ljudi iznesite svoja mišljenja.Možda neki misle da će ispast glupi.Pustite maštu na volju!!! ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.