Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Radna memorija u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: GajbaPive ima garanciju i naljepnicu... malo samo da se nadovežem na ovo, kako misliš stavit memoriju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-07, 11:20   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 21
Poruka: 1,136
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat
Re: Radna memorija

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
ima garanciju i naljepnicu...
malo samo da se nadovežem na ovo, kako misliš stavit memoriju unutra ako ga ne želiš otvarati jer ima naljepnicu
to pitam samo onako, iz dosade
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:03   #12 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 1,151
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto

naljepnica se moze odlijepiti da se ne vidi, a radi se o tome kaj mi se ne da otvarati kuciste da saznam koja je memorija kad postoji laksih nacina da se sazna.
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:47   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 27
Poruka: 2,019
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
jel mogu uzeti bilo koji ddr2 ram od gige ili mora biti neki odredjeni?
Ako nadograđuješ, onda bi bilo poželjno da uzmeš isti modul kao i ranije radi moguće nekompatibilnosti između modula.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 15:48   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,734
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

Citat:
naljepnica se moze odlijepiti da se ne vidi, a radi se o tome kaj mi se ne da otvarati kuciste da saznam koja je memorija kad postoji laksih nacina da se sazna.

mislim....fakat si glup.nemoj se uvrijedit, ali ovo je najveca glupost koju sam cuo. tak i tak ces otvarat komp kad ces stavljat novu memoriju nutra, kaj ne? i umjesto da si olaksas posao i da vidis kaj imas u toj skatulji ti ides zmisljat toplu vodu i preko programa saznavat... mislim cemu si to isao radit ako ces na kraju opet zavrsit na istome. a ko da je problem stavit stranicu natrag ili pored kucista na dan dva il kolko vec. preko programa je laksi nacin - my ass laksi nacin. biseri moji!!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 18:56   #15 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
mislim....fakat si glup.nemoj se uvrijedit, ali ovo je najveca glupost koju sam cuo. tak i tak ces otvarat komp kad ces stavljat novu memoriju nutra, kaj ne? i umjesto da si olaksas posao i da vidis kaj imas u toj skatulji ti ides zmisljat toplu vodu i preko programa saznavat... mislim cemu si to isao radit ako ces na kraju opet zavrsit na istome. a ko da je problem stavit stranicu natrag ili pored kucista na dan dva il kolko vec. preko programa je laksi nacin - my ass laksi nacin. biseri moji!!
lijen sam dizat se sa stolice, odlazit po sarafciger (odvijac), pazljivo skidat naljepnicu, gurat ruke da iscupam ram, pa onda ga vracat, kada mogu skinuti, instalirati program u roku minute i saznati istu stvar
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 18:58   #16 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,325
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Svaka čast majstore... , sta nije lakse skinut neki od trimilijuna programa za to nego otvarat komp
Pa meni nije... stranica mi je uglavnom skinuta, a ako se baš ne kuži u to, lakše je sa pločice pročitat, nego tražit program, pa po programu tražit koji je proizvođač...
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 19:17   #17 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
stranica mi je uglavnom skinuta
vidis, ima ljudi kojima stranica nije uglavnom skinuta i koji jos imaju komp pod garancijom...
i da, nemojmo se svadjati koji je laksi, tezi, brzi, sporiji nacin saznavanja. ako sam odlucio da zelim saznati neki program za to onda sam s razlogom tako odlucio, jer mi se taj nacin cinio najprihvatljivijim.

Zadnji Uredio GajbaPive : 20-12-07 u 19:20.
GajbaPive je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 23:45   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,734
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ha jebiga onda. lijenost je drugi par rukava... al vidjet ces da ce ti opet doci na isto. al nije mi jasna stvar zakaj ljudi kupuju gotove skatulje ili dopustaju da im u servisu sastavljaju komp i onda ga "zakelje". onda i da ti nes crkne moras nosit kod njih ak ne zelis izgubit garanciju. sta nije jednostavnije imat fino slozen komp "home made" i to po principu da ti svaka komponenta ima svoju garanciju koja je tolka i tolka i da nema problema s otvaranjem/zatvaranjem samog kucista kad se pojavi zelja za poboljsanjem ili potreba za izmjenom nekog komada.... znam da sam malo offtopic al eto...ne kuzim....
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 23:47   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,325
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Pa koliko ja znam, ta naljepnica je samo za garanciju za cijelu konfiguraciju, i najčešće vrijedi 1-2 godine... a uz tu garanciju za svaku komponentu imaš odvojenu garanciju koja traje različito za svaku komponentu....
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 00:20   #20 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ok, prepiranje jel lakše kopati rupu kineskim štapićem ili nožem ostavite ze neki topik na humoru... obavi ono što želiš kako želiš, a vi ostali previše pametujete, njegovo je računalo, ako ga želi razvaliti čekićem da pročita naljepnicu njegova stvar, pa se suzdržite od nazivanja glupim, čak i kad zamolite osobu da se ne uvrijedi... Ovo očito ide macora... Fala...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114