| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Radna memorija u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: GajbaPive ima garanciju i naljepnicu... malo samo da se nadovežem na ovo, kako misliš stavit memoriju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija naljepnica se moze odlijepiti da se ne vidi, a radi se o tome kaj mi se ne da otvarati kuciste da saznam koja je memorija kad postoji laksih nacina da se sazna.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Radna memorija Citat:
mislim....fakat si glup.nemoj se uvrijedit, ali ovo je najveca glupost koju sam cuo. tak i tak ces otvarat komp kad ces stavljat novu memoriju nutra, kaj ne? i umjesto da si olaksas posao i da vidis kaj imas u toj skatulji ti ides zmisljat toplu vodu i preko programa saznavat... mislim cemu si to isao radit ako ces na kraju opet zavrsit na istome. a ko da je problem stavit stranicu natrag ili pored kucista na dan dva il kolko vec. preko programa je laksi nacin - my ass laksi nacin. biseri moji!!
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija Citat:
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Radna memorija Pa meni nije... stranica mi je uglavnom skinuta, a ako se baš ne kuži u to, lakše je sa pločice pročitat, nego tražit program, pa po programu tražit koji je proizvođač...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija vidis, ima ljudi kojima stranica nije uglavnom skinuta i koji jos imaju komp pod garancijom... i da, nemojmo se svadjati koji je laksi, tezi, brzi, sporiji nacin saznavanja. ako sam odlucio da zelim saznati neki program za to onda sam s razlogom tako odlucio, jer mi se taj nacin cinio najprihvatljivijim.
__________________ aj rest maj kejs Zadnji Uredio GajbaPive : 20-12-07 u 19:20. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Radna memorija ha jebiga onda. lijenost je drugi par rukava... al vidjet ces da ce ti opet doci na isto. al nije mi jasna stvar zakaj ljudi kupuju gotove skatulje ili dopustaju da im u servisu sastavljaju komp i onda ga "zakelje". onda i da ti nes crkne moras nosit kod njih ak ne zelis izgubit garanciju. sta nije jednostavnije imat fino slozen komp "home made" i to po principu da ti svaka komponenta ima svoju garanciju koja je tolka i tolka i da nema problema s otvaranjem/zatvaranjem samog kucista kad se pojavi zelja za poboljsanjem ili potreba za izmjenom nekog komada.... znam da sam malo offtopic al eto...ne kuzim....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Radna memorija Pa koliko ja znam, ta naljepnica je samo za garanciju za cijelu konfiguraciju, i najčešće vrijedi 1-2 godine... a uz tu garanciju za svaku komponentu imaš odvojenu garanciju koja traje različito za svaku komponentu....
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija Ok, prepiranje jel lakše kopati rupu kineskim štapićem ili nožem ostavite ze neki topik na humoru... obavi ono što želiš kako želiš, a vi ostali previše pametujete, njegovo je računalo, ako ga želi razvaliti čekićem da pročita naljepnicu njegova stvar, pa se suzdržite od nazivanja glupim, čak i kad zamolite osobu da se ne uvrijedi... Ovo očito ide macora... Fala...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.