| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Rapidshare!!! DL 24/7 u Tehnologija i Tehnika forumu; Nema ovakvih stvari na ovom forumu, warez, hackiranje i sl. nje dopušteno. RS je legalna firma koja nudi uslugu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Rapidshare!!! DL 24/7 Nema ovakvih stvari na ovom forumu, warez, hackiranje i sl. nje dopušteno. RS je legalna firma koja nudi uslugu, a zaobilaženje plaćanja usluge je krađa.
__________________ Buffalo theory - my theory Zadnji Uredio _Aris_ : 01-12-07 u 17:22. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,386
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare!!! DL 24/7 kao sto bi rekla Ivana Hranjec ili kako vec "NAVODNO".. lijepo od tebe, ali ja se s tim ne namjeravam jebavat ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Rapidshare!!! DL 24/7 radje ću pričekat sat vremena nego to radit ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rapidshare!!! DL 24/7 pa kazem navodno jer se vise ne cimam na "free rapidshare" topice... ali ovo je sa pouzdanog izvora (nije neozbiljan forum i inace nema postanja stvari koje ne rade)...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
![]() | Re: Rapidshare!!! DL 24/7 Evo sada sam u fazi testiranja, i program svaki za sebe rade, što isto nije loše, ja sad imam flat i mogu nakrcati brdo fileova da mi skida npr po noči ili kad me nema doma, znaci RapGet sljaka, e sad ču probati nagovoriti, Robo task da se konekta i rekonekta, zapravo to sam uspio, samo ga još nisam nagovorio da pokrene Rap Get, uglavnom programcici su ok |
| |
| | #6 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare!!! DL 24/7 malo komplicirano, al za one sto puno skidaju isplati se provjerit
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
![]() | Re: Rapidshare!!! DL 24/7 Pa do sada nije baš bilo komplicirano, ali sad ne mogu nagovoriti robotask da se upali u momentu, kada rapget završi download jednog filea, i kad pokrenem robotask onda se diskonekta - konekta - i digne rapget ali ne pokrene skidanje Za sada sam to riješio da stavim u rap get recimo svaki treci file sa rapida ostale izmiješam sa ostalih lokacija tako da nema prazng hoda ali bilo bi bolje kad bi to sve zajedno radilo ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare!!! DL 24/7 baviti se ilegalnim stvarima ![]()
__________________ Ne zanosim se bajkama, ne sanjam o carstvima I znam da prolazi sve, al' u srcu nešto ostaje Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad', neka bude vječnost... Zadnji Uredio daidza : 01-12-07 u 12:52. |
| |
![]() |
| Tagovi: 247, rapidshare |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Unlimited Rapidshare Downloads (C/P) | _Aris_ | Recycle Bin | 2 | 06-01-06 11:55 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

radje ću pričekat sat vremena nego to radit

baviti se ilegalnim stvarima