| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi rapidshare pomoc u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me par stvari oko rapidsharea, dali vi imate premium account ili skidade free ? I ako platim premium 10 dolara ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
![]() | rapidshare pomoc Zanima me par stvari oko rapidsharea, dali vi imate premium account ili skidade free ? I ako platim premium 10 dolara za 30 dana dali cu moci nakrcati npr 10 fileova da mi se skida od jednom npr. po noci imam još 30 dana flat rate pa da ga iskoristim najbolje što mogu ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: rapidshare pomoc Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: rapidshare pomoc nikakve fore ne pomazu za rapidshare, ako i izadje nest, decki koji rade za rapidshare to odamh otkriju. jedino sto kod dsl-a pali je reconnect, kod stalinh ip to ne sljaka. account se moze platit preko inet-casha u posti (preko western uniona) ili preko neke banke (npr. pbz), ali oni uzmu veliku proviziju cca 120 kn + cijena accounta (nest manje od 10 € za mjeseca dana).
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, rapidshare |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Rapidshare PREMIUM Pack 2006 v4 | Slider | Računala | 0 | 13-08-06 22:08 |
| Unlimited Rapidshare Downloads (C/P) | _Aris_ | Recycle Bin | 2 | 06-01-06 11:55 |
| Rapidshare...pokušaj broj... | Johnie-Bravo | Računala | 10 | 28-12-05 23:14 |
| Rapidshare | Gogy | Računala | 20 | 27-09-05 20:31 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.