| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Razlika u RAMovima u Tehnologija i Tehnika forumu; našao sam na jednoj stranici dvoje ramova istih ali na kraju opisa kod jedne vrste piše AM1 a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Razlika u RAMovima našao sam na jednoj stranici dvoje ramova istih ali na kraju opisa kod jedne vrste piše AM1 a kod drugih APA???? koja je razlika u njima???? vidim po cijeni da su isto drugačiji u nečemu..... i da, kod nekih imaju još pokraj INF,SAM,ELP
__________________ Z A N I M L J I V O |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned | Re: Razlika u RAMovima Citat:
SAM- Samsung ELP -Elpida AM1 i APA ne bi znap ovako na pamet .. izgleda da su isto proizvođači, samo ne znam koji | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Razlika u RAMovima a tako znači. nisam znao evo linka: R e a l i s prve dvije daj mo reci još molim te još, jel ima svaka matična određeno na koliko Mhz moraju rami radit i koji su bolji s više ili manje Mhza???
__________________ Z A N I M L J I V O |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter | razlika je u jamstvu, tehnologiji (apa,am1) itd. a razlika je i u cijeni. Renato Patrčević, ing. Realis d.o.o. Stupnički obrež 8 10090 Stupnik Tel: +385 91 781 68 77 Realis web shop E-mail:renato@realis.hr Citat:
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ramovima, razlika |
« Šugava prevara
|
DJečje igrice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

Z A N I M L J I V O