| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi registracija na stranici u Tehnologija i Tehnika forumu; pa negdje u tom rar fajlu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Banned | Re: registracija na stranici bez uvrede Kiki, ali ti isto baš i ne znaš najbolje .. i davanje nekakvih skripti okolo, a koje ne bi znao preurediti ili di izvališ bisere poput ovoga, nikome ne pomaže .... ako ne možeš naći formular u skripti, onda ju nemoj ni djelit okolo ... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: registracija na stranici zato sam te ljepo pito šta znaš od internet tehnologija ... ako ne znaš ni osnove, nemoj se prtljat sa programiranjem ili skriptama ... neki minimum ipak treba znati .. a očito je da baš i ne znaš ... registracija na stranici uklučuje malo više od ovoga kaj ti Kiki govori .. jer jednom kad je neko registriran, treba te podatke nekako prenosit po stranici i upotrebljavat ... nisam ni gledo kaj je u skripti, ali za registraciju ti treba baza korisnika, način punjenja te baze, forumlari, sustav koji će vidit jel neko ulogiran (jel ima cookie ili session) ... ima tu malo više ... |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Administrator | Re: registracija na stranici Citat:
kak ne znam, pa bez problema to složim, dao sam mu odličnu gotovu skriptu koja ima i manual i koji bi trebao pročitati i sve bi mu bilo jasno, pa to je vrlo jednostavno ko dan, nisam ja pisao skriptu jer ne bi znao, ali je nije problem instalirati i posložiti da radi, i ubaciti html formu u desni stupac portala nije teško | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned | Re: registracija na stranici tebi nije, njemu očito je .... nenam baš svako iza sebe godine slaganja foruma i portala .. možda ne znaš programirati, ali znaš dovoljno o tome kako neke stvari rade i kako ukolopiti novu skriptu (vjerojatno i puno više) ... ali to ne znači da drugi znaju ... ono kaj je tebi jednostavno, njemu možda nije ... i ako nisi spreman objasnit u detalje kak to radi ,onda mu ta skripta niš ne pomaže ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: registracija na stranici Plati nekom ko konta i problem riješen Ili se uhvati učenja... ovak nećeš ništa postić...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: registracija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:21.