| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Reset kompa unutar igrica u Tehnologija i Tehnika forumu; Ekipa pomagajte ako znate. Imam AMD 3500, MSI K8N NEO4 ploču, 2 gige memorije, 160 gige diska, Tagan napajnje 430 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Reset kompa unutar igrica Ekipa pomagajte ako znate. Imam AMD 3500, MSI K8N NEO4 ploču, 2 gige memorije, 160 gige diska, Tagan napajnje 430 watt i grafičku Sapphire X1800XL 256 mb. Ovak stoje stvari...kad igram igrice (večinom zahtjevne FPSove) nakon kojih sat vremena igranja mi se komp restarta onda opet krenem igrat pa se opet restarta nakon pola sata i tako stalno mislim da mi se kartica pregrijava, a i o tome sam več čuo neke stvari (kao ekipa stavlja na nju jači ventilator jer ovaj serijski nije dovoljan) Temperatura kartice je od 65-70 sutpnjeva onak u normalnom radu (u igricama ne znma koja je temp) Ak je problem u hlađenju kartice koji ventilator da stavim na nju i hoću li to moč solo a da ne strgam kaj?? Isto tako mi se koji put zna desit da komp ne upali iz prvog pokušaja moraom stisnut reset i onda se komp upali iz drugog puta!!! Ako znate kaj pomozite![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Reset kompa unutar igrica Možda ti je u BIOS-u namješteno da se kod određene temperature restarta komp.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Reset kompa unutar igrica Kao sto je Gogy rekao, mozda ti je u BIOS-u namjesteno da se komp restarta pri 80°C (tako je bilo mom frendu) s ATI X1600XT grafickom. Stavili smo to na 100°C (mozes slobodno, jer kartica izdrzi do 120°C, a tada se hardwareski iskljucuje) i sve je bilo OK. Ako nije to, stavi najnovije Catalyste. U settingsima drivera podesi (mislim da i tamo ima) da se komp restarta tek kada dodje do 100°C. Ako ni to ne pomaze onda kupi novi hladnjak. Preporuka: ZALMAN VF900-Cu ili ZALMAN VF700-Cu
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Reset kompa unutar igrica Pogledaj dal ti se uopce vrti ventilator na grafickoj...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Reset kompa unutar igrica Citat:
![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Reset kompa unutar igrica provjeri ti i temperaturu procesira, ne mora biti grafička, ustvari ako se komp restarta možda je čak vjerojatnije da je proc... meni se to dešavalo... ima Thermaltake Volacano cooler i vrtio sam ga na 7200 i kad bi pokrenuo igru, nakon nekog vremena se komp restarto... rastavio sam knatu i imo sam kaj vidit - u cooleru, između bakra i fana je bilo tolko prašine da fan uopće nije odvodio toplinu sa proca... nakon čišćenja prašine, fan mi radi na 2200 i komp nema nikakvih problema (pršaine je bilo za napravit 2 pudlice). ako imaš stock cooler ili ako ti se nakupil prašine, to bi mogli biti. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Reset kompa unutar igrica Ja sam zato stock cooler (Intel ultra buka) zamijenio Zalmanom. Fino je dizajniran jer kod kontaktnih mjesta i sireg podrucja gdje se odvodi toplina s proca, nemoze uci prasina, bar ne vece kolicine koje bi sprijecile protok zraka i odvod topline.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Re: Reset kompa unutar igrica Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: igrica, kompa, reset, unutar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.

onda opet krenem igrat pa se opet restarta nakon pola sata i tako stalno
mislim da mi se kartica pregrijava, a i o tome sam več čuo neke stvari (kao ekipa stavlja na nju jači ventilator jer ovaj serijski nije dovoljan) Temperatura kartice je od 65-70 sutpnjeva onak u normalnom radu (u igricama ne znma koja je temp) Ak je problem u hlađenju kartice koji ventilator da stavim na nju i hoću li to moč solo a da ne strgam kaj?? Isto tako mi se koji put zna desit da komp ne upali iz prvog pokušaja
moraom stisnut reset i onda se komp upali iz drugog puta!!!