| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Rezolucija na vasem monitoru u Tehnologija i Tehnika forumu; koju rezoluciju imate, jer sam čuo da nisu neke dobre za oči da oštećuju vid, meni je na 60HZ.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | Imam 85 Hz. ovo od 60 ce ti ubit oci (ako vec nije)
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
jesi 100% siguran, jer sam sada promijenio i rezoluciju i sve, i ne valja mi ovako, daj ti pitaj ženu da znam sigurno | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Photoshop freak | Citat:
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Citat:
rezolucija je broj pixela na monitoru koji se pokazuju...800x600 ili 1024x768.... frekvencija je ovo kaj tebe jebe...60 Hz je premalo i izaziva glavobolje i probleme s očima, minimum bi trebao biti 75HZ.... pogledaj bijeli ekran na 60HZ i na 75 ili 85HZ.... na 60 normalno oko vidi treptaje ekrana, dakle vidi kad se izmjenjuju tih 60 slika u sekundi.... međutim već na 75 zbog "tromosti oka" taj se efekt ne primjećuje.... također efekt se rijetko primjećuje svijesno jer je 60 sličica poprilično, pa ljudi nisu svijesni od kuda im problemi nakon dužeg rada s računalom.. treba se baš zagledati u skoro bijeli ekran da se vidi da "nekaj nije u redu".... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
Medicinski gledano, nikakve razlike... Oči se mogu možda više zamarati, ali oštetiti ne... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: monitoru, rezolucija, vasem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:49.