| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Rezolucija na vasem monitoru u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence smanji na 1024x768@75/85 HZ i onda vidi.... smanjio sam bio, ali mi ne paš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Photoshop freak | Citat:
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja na 17" imam 1024x768 - 100Hz, ja kad negdje dođem na komp gdje je 75 ili manje ja ne mogu gledat u to...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja kad npr. imamo informatiku u školi i kad vidim da ne radi na 100hz odma se to mijenja nema čekanja... Radio sam na nekom kompu koji nije mogo više od 75 jedno pola sata i poslije me glava bolila...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
Je li znaš i bagove sa zx spectruma? Kako je bilo po 12 sati buljiti u monokromatske monitore? A bio je frik ko je imao recimo zeleni monitor, to kao odmara oči... Vi XP generacija ste malo razmaženi... ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-05 Lokacija: zg-opt
Poruka: 237
![]() | 1. SIEMENS 19" radi na 85 Hz, neznam koja rezolucija tocno 2. na laptop me strah stavit 85 Hz jer sam cuo (a i ovdje procitao) da se moze nes sjebat? sto se moze desit? trenutno mi je na laptopu 1024x768 i 75 Hz, da prebacim na 85 Hz? |
| | |
![]() |
| Tagovi: monitoru, rezolucija, vasem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.