ovisi ako se odrzava i o kvaliteti izrade, ako ga cuvas trajat ce jaaako dugo, ako je greban i sl te izlagan visim temperaturima vlagi i sl... nece bas dugo trajat sve u svemu vise od 10god znam da hoce![]()
Raspravljate o temi ''rok trajanja '' cd-a i dvd-a? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; rekle su mi sestricna i sestra da su obje cule iz razlicitih izvora da cd i dvd nakon 5 godina, ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
ovisi ako se odrzava i o kvaliteti izrade, ako ga cuvas trajat ce jaaako dugo, ako je greban i sl te izlagan visim temperaturima vlagi i sl... nece bas dugo trajat sve u svemu vise od 10god znam da hoce![]()
Imam još nekoliko Traxdata starih cca 10-11 godina i funkcioniraju. No bilo ih je na kojima su se pojavile točkice i niš od njih. Uglavnom Sahataba je rekao dobro, bitni su uvjeti u kojima se drže, a sad izgrebanost baš i nema veze. Vlaga je za sve medije smrt!
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.