Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

''rok trajanja '' cd-a i dvd-a?

Raspravljate o temi ''rok trajanja '' cd-a i dvd-a? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; rekle su mi sestricna i sestra da su obje cule iz razlicitih izvora da cd i dvd nakon 5 godina, ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

''rok trajanja '' cd-a i dvd-a?

rekle su mi sestricna i sestra da su obje cule iz razlicitih izvora da cd i dvd nakon 5 godina, pogotovo ako je cesto upotrebljavan, pocinje preskakati jer se izlize
    meni je osobno to glupost za koju nikada nisam cuo. ako se pravilno radi s medijem smatram da je to trajan zapis. a ne zapis na 5 godina.
    molim neka mi netko kaze da li grijesim.
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: ''rok trajanja '' cd-a i dvd-a?

ovisi ako se odrzava i o kvaliteti izrade, ako ga cuvas trajat ce jaaako dugo, ako je greban i sl te izlagan visim temperaturima vlagi i sl... nece bas dugo trajat sve u svemu vise od 10god znam da hoce

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: ''rok trajanja '' cd-a i dvd-a?

Imam još nekoliko Traxdata starih cca 10-11 godina i funkcioniraju. No bilo ih je na kojima su se pojavile točkice i niš od njih. Uglavnom Sahataba je rekao dobro, bitni su uvjeti u kojima se drže, a sad izgrebanost baš i nema veze. Vlaga je za sve medije smrt!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Lajkaj nas na Facebooku