| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Samsung 19' LCD 4ms monitor Wide screen, molim šansu.. u Tehnologija i Tehnika forumu; Dragi Forumaši, Zaista ne bih voljela da me se krivo shvati, svjesna sam da su šanse za ovu moju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Samsung 19' LCD 4ms monitor Wide screen, molim šansu.. Dragi Forumaši, Zaista ne bih voljela da me se krivo shvati, svjesna sam da su šanse za ovu moju zamolbu minimalne, pa ipak nada zadnja umire. Radi se o tome da imam velikih problema sa očima (crvenilo i bol), isto tako imam i glavobolje. Znam da je uzrok tome monitor koji imam, (19' CRT) a i to što puno vremena provodim uz kompjuter. Zbog teškog kontroliranja pokreta ruku, iziskujem puno vremena za napraviti nešto na kompjuteru. Stoga mi sve jako utječe na oči. Okulista mije preporučio promjenu drugog monitora tj. LCD. Moja boljka je što sam invalid a imam primanja dovoljna da si mogu kupit željeni monitor samo što mi banke ne daju kreditnu sposobnost. Naime ja bih si htjela kupit Samsung 19' LCD 4ms monitor Wide screen, na otplatu od 24 rate kad bi se sklopio ugovor i putem uplatnica da otplaćujem. voljela bih da mi se ta šansa pruži. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | Re: Samsung 19' LCD 4ms monitor Wide screen, molim šansu.. ne znam meni sada ovo više zvuči smiješno, šta i odziv mora biti 4ms i šta mora biti samsung a ne noname ????? slažemo ti i računalo i sve i ti pitaš : " kad će biti složenoi" umjesto da na malo ljepši način pitaš |
| | |
![]() |
| Tagovi: 4ms, lcd, molim, monitor, s ansu, samsung, screen, wide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.