| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi sempron u Tehnologija i Tehnika forumu; trebam strucnjaka i to hitno!! sempron 2,5 (1,75) pao na 1,05.restartiranje ne pomaze.temp u redu... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | sempron trebam strucnjaka i to hitno!! sempron 2,5 (1,75) pao na 1,05.restartiranje ne pomaze.temp u redu... komp star 3g. i jednom mjesecno bi pao na 1,05 ali nakon restartiranja se digne na svojih 1,75.vise ne. ako mi netko moze pomoci,bio bih zahvalan do groba. please...
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Re: sempron Ne znam možda je manjak napajanja(jedan uređaj u toj situaciji vuče više struje...)a možda u biosu probaj na CPU voltage ili sl. ali razmotri i ono u vezi s napaj. jer sam imao istu situaciju sa EX. Celeronom
__________________ NA SVIJETU POSTOJE SAMO " DVIJE " VRSTE AUTOMOBILA MERCEDES I OSTALI AUTOMOBILI!!! ![]() ![]() ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG http://toni-techcomp.blogspot.com/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | Re: sempron lol....rijesio problem!! ![]() u biosu je pao na 100 umjesto njegovih 166. zanimljivo je to kako barem jednom mjesecno padne i dovoljno je restartiranje kompa i sve bude ok.danas nije bilo tako i prvo sto mi je palo na pamet je bios (kao sto rece kolega forumas) mislim da je problem puno dublje prirode tj. on se meni javlja od kupovine stare kanturine.moje skromno misljenje je to da je sama maticna veliki shit...(pc chips) i da zbog nje malo-malo slabasni proc postane jos slabiji a samo restartiranje sustava popravi stvar.danas sam ga restartirao 10-tak puta i nista....sve dok nisam provjerio vrijednosti u biosu.hvala vam sto ste mi pokusali pomoci.zivjeli! ![]()
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.

ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG