| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Server u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedno pitanje Igram jednu igrico(vama svima sigurno nepoznata) i probao sam par puta pokrenut server-da ja budem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Server Imam jedno pitanje Igram jednu igrico(vama svima sigurno nepoznata) i probao sam par puta pokrenut server-da ja budem host ja pokrenem i dam IP na forum i kad mi ono ljudi vele da se nemogu spojit(connection failed) Jedan mi je rekao da nemam "public IP adress" Molio bi da mi pomognete! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: Server Radi se o igrici STS-Speedway Turbo Sliders.To je jednostavna 2d igrica proizvedena iz igre Turbo Sliders. Za server ne treba jako velika brzina negje od 1-2 mb. Ja imam Max-adsl, 2mb! Problem kod mene je taj da se ljudi nemogu spojit na moj sever.Server se pokreće jednostavno kad uđeš u igricu odeš na Mrežnu igru i pokreni server i on ti onda pokrene server a ti daš IP nekamo na forum i ljudi ti se spajaju,u mom slučaju ne. Isključio sam Windows Firewal, Firewal na mrežnoj kartici, pa čak i firewal na routeru(na t-comomvoj korisničkoj stranici). Sad stvarno više neznam što učinint! Pa vas molim pomozite ![]()
__________________ STS-the best game ever |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.