| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Service.exe (problem) u Tehnologija i Tehnika forumu; imam jedan problem i neznam sta da raidim kada upalim kompjutor pojavi me se ovo i neznam koji to qurac ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Šta si sad opet prčko... The services.exe file is located in the c:\windows\System32 folder. In other cases, services.exe is a virus, spyware, trojan or worm! Idi na Start -> Run -> upiši "Msconfig" bez navodnika -> Startup -> Ako nađeš tamo Services.exe onda je vjerojatno trojan.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 07-11-05 u 21:25. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Odgovor je u editu, ako nađeš to javi
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| wayward | imao sam sličan problem koji nisam znao riješiti,problem se je riješio kad su se penđeri srušili pa sam ih reinstalirao,inače imam stalno problem sa njihovim dizanjem,pa i mene zanima dali je problem u biosu ili koji qurac.pomozite alfi i meni dok nije kasno,ko pomogne ako rikne ja se i ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Idi na Start -> Run -> upiši "Msconfig" bez navodnika -> Startup -> Ako nađeš tamo Services.exe onda je vjerojatno trojan. Ak nađeš to javi.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
evo, nema ga tu | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
pogledaj... http://vil.nai.com/vil/content/v_100574.htm Ne znam koji antivirsuni program inače koristiš? | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Nisam siguran u čemu je problem. Ne znam ak ti je žao dat 6 MB na ovaj program http://www.trojanhunter.com/products/TrojanHunter.exe Da malo proskeniraš hard. Usput pročešljaj sa spybotom-S&D i nekim antivirusnim programom.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, serviceexe |
« Office 12
|
problem MAXadsl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:17.

ako rikne
ja se
i