Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi sigurnost na torent siteovima? u Tehnologija i Tehnika forumu; koja je po vasem iskustvu najsigurnija torent stranica? skidam stvari na poslu, pa mi bas i nije u interesu navuci ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-07, 18:57   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 715
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
sigurnost na torent siteovima?

koja je po vasem iskustvu najsigurnija torent stranica? skidam stvari na poslu, pa mi bas i nije u interesu navuci neki virus. znam da se virus moze dobiti svugdje, ali vjerujem da su neke stranice rizicnije od ostalih... podijelite samnom gdje ste bili najvise puta ''napadnuti''. tj, gdje najmanje...
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 19:15   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: sigurnost na torent siteovima?

teško bilo gdje, ali imaš stranicu torrentz dot com

To ti je torrent tražilica za ovo non-šalatno, a sada imaš hrpu odličnih stranica na koje se nemreš spojiti bez pozivnice, ali trebaš paziti jer trebaš nonstop uplodati, tj. više uplodati nego skidati da bi preživio na takvim stranicama, osobito za nas kod kuće jer znaš T-Com 1024/192 znači cijeli mjesec trebaš uplodati ak si nekaj malo želiš skinuti, jer trebaš paziti da ti ratio bude veliki, ali uglavnom za non-šalatno ova gore stranica je odlična

I gdje ti radiš?
Već po starome vidim da su polako počeli namjerno zabranjivati torrent na poslu jer jednostavno on napravi jako puno konekcija da optereti cijelu mrežu tj. priguši, dakle dok još možeš skidaj

DISKLEJMER: nisam stavio link tako da se nadam da nisam prekršio forumska pravila
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 19:57   #3 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
ne bih davao ovak podatke gdje radim, recimo da radim objektu preko noci koji ima flat, a skidam na brzini 220-250 kb/s. a buduci sam sam, ne mogu bas zagusiti... skidam sa phazeddl dot com gdje se sve uploada preko rapidsharea, a znas njihova ogranicenja... i to je kaj me muci... imam usb od gige, a idem doma sa samo 600 mb podataka, a najvise me muci kaj ne stignem skinuti nes od 650mb u jednoj smjeni jer je to u 7 fileova, pa moram cekati da dodjem u drugu smjenu... mislim, imam ja doma adsl, ali cemu se mucit doma kada na poslu je puno brze... samo me ta vremenska zabrana muci. uz naravno viruse, koji me brinu. ima tu antivirusni, ali mislim da bas i nije najbolji...

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Već po starome vidim da su polako počeli namjerno zabranjivati torrent na poslu jer jednostavno on napravi jako puno konekcija da optereti cijelu mrežu tj. priguši, dakle dok još možeš skidaj

nisam skuzio, stari ti radi nocne negdje ili..?

Zadnji Uredio daidza : 16-03-07 u 20:19.
GajbaPive je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 20:24   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

odi na torrentspy ili mininova ... prije nego skineš torrent, pročitaj komentare ... ako ima viruse ili sranja, bit će u komentarima .. ako nema komentara, vidi jel ima neki torrent za istu datoteku s komentarima ...

to ti je najbolji način ... the pirate bay također ima komentare, pa možeš i od tamo skidat ...

ići na torrent tražilice je zajeb, ja sam se baš zajebo, frendica me zamolila nekaj, ja nisam ni pogledao, skinuo, i sad skužim da je duplo raran sa passwordom ... a naziv torrenta je takav da sam mislio da je kvaliteta garantirama - čisti fejk ... ali isohunt nema komentare, pa nisam ni mogo vidit ...

dakle, neki od public trackera - mininova, torrentspy ili the pirate bay i čitaj komentare ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 23:12   #5 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
nisam skuzio, stari ti radi nocne negdje ili..?
Ne radi, već radi u Europatrade-u, sorry nisam znao da radiš noćne, onda sretno, i kako je silence rekao čitaj komentare
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 23:36   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,691
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

kaj ti stari radi u europatrade
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 01:32   #7 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Šef videonadzora
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 06:56   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke

DISKLEJMER: nisam stavio link tako da se nadam da nisam prekršio forumska pravila

možeš slobodno stavljat linkove, nije protiv pravila - ne dopuštamo spamanje reklamama i slične stvari, postanje linkova da se nekom pomogne, nije nikakav bed
-silence
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 02:43   #9 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

e, ak je meni kaj jasno...
kaj su to seeds i leeches?
kaj je to deamon tools?

Zadnji Uredio GajbaPive : 18-03-07 u 02:52.
GajbaPive je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 07:57   #10 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
e, ak je meni kaj jasno...
kaj su to seeds i leeches?
kaj je to deamon tools?
imaš opširan sticky topic o torrentima, tam ti sve piše.

THE DAEMONS HOME
software za emulaciju virtualnih CD/DVD drive-ova na računalu (mislim da sse to tak službeno kaže).

ukratko ... kad pokreneš DT, odeš u opcije, oderediš broj virtualnih CD/DVD romova i onda na njih "mountaš" (staviš) image datoteku kako bi računalo mislilo da imaš još jedan CD/DVD drive i u njemu CD/DVD sa nekim sadržajem ... stvarno nemam ideju kak drugačije to objasnit ...

image datoteka je preslika CD/DVD medija .. recimo kad kopiraš neki CD/DVD a nemaš dva optička pogona, Nero (ili neki drugi program) ti prvo napravi image CD/DVD medija, a zatim prži kopiju iz tog image fajla ....

ovo kaj si ti našao su upravo takve kopije CD/DVD medija koje treba ili spržiti ili "mountati" na virtualne optičke pogone kako bi se moglo pokrenuti ono što je na njima.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sigurnost, siteovima, torent

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111