| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi sigurnost na torent siteovima? u Tehnologija i Tehnika forumu; http://www.croportal.net/forum/igre/...igao-je-14108/ silence, daj molim te pogledaj moj zadnji post tamo, vjerujem da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost na torent siteovima? Football Manager 2007 - Stigao je! silence, daj molim te pogledaj moj zadnji post tamo, vjerujem da ce ti biti jasno kaj pitam. ovo sa deamon toolsom sam skuzio kada sam ga skinuo. hvala!
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned | Re: sigurnost na torent siteovima? pa to su RAR / ZIP fajlovi .. skini winrar i odraraj ih ... to je jedan veliki fajl (obično image od par GB) rastepen u hrpu manjih da se očuva integritet prilikom downloada ... winrar: WinRAR archiver, a powerful tool to process RAR and ZIP files ili .. još bolje : 7-Zip (besplatan, a možda i najbolji) |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sigurnost na torent siteovima? obavljeno, manager mi je zakon... nisam ga igrao godinama, ali sam se brzo priviknuo na upravljanje... jebemu i faks i sve kaj ti oduzima vrijeme za uzitak! zivio hedonizam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e da, hvala silence na pomoci, nisam znao d atreba jos jednom unzipati...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Tagovi: sigurnost, siteovima, torent |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:33.