| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Sjene desktop ikona u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam problem sa sjenom ikona na desktopu. Ta sjena se nalazi ispod slova i same ikone. Ova koja je ispod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Sjene desktop ikona Imam problem sa sjenom ikona na desktopu. Ta sjena se nalazi ispod slova i same ikone. Ova koja je ispod slova doista nervira, a nemogu je maknuti ovdje: Control Panel / System / tab Advenced / pod Performance - Settings / bez kvacice na Use drop shadows for icon labels on the desktop. Za ovu drugu ni neznam kako se mice. Prekopao sam cijele Windowse i isprobavao razne kombinacije, no nista nije uspjelo. Da li mozda problem stvara WindowsBlinds jer prije nego sto sam poceo preko tog programa stavljati druge "skinove" za Windows nije bilo problema sa sjenom desktop ikona. Probao sam i uninstalati taj program, ali ni to nije pomoglo. Imate li vi mozda kakav prijedlog ili rijesenje? Hvala!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | jesi probao TuneUp utilities 2006.... odličan program i za ikone i za skinove http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=353 evo ti link... a i stranica je super... nema kaj nema na njoj i za svaki prog imaš i reg ![]()
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: desktop, ikona, sjene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Windows XP Service Pack 3 | ivanusic | Računala | 2 | 31-12-05 22:18 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.