| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi skidanje muzike s videa? u Tehnologija i Tehnika forumu; dali postoji program za skidanje pjesme emitirane u nekom videu. Ja imam program koji može skidat s kompa. Ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: skidanje muzike s videa? Citat:
ako je ric o videu, KeepVid: Download videos from Google, Youtube, iFilm, Putfile, Metacafe, DailyMotion! funkcionira za dosta stranica. ako ne, pojasni malo bolje sta tocno oces da ti se moze pomoc ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 387
![]() ![]() ![]() | Re: skidanje muzike s videa? Ja mislim da on pita dal se video i zvuk mogu razdvojit i zvuk da se spremi kao mp3
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: skidanje muzike s videa? Citat:
ali sta mu ovo onda znaci bog zna vjerovatno oce odvojit neki zvuk sa videa koji je na netu. bar kolko san ga ja skuzija. tribe, sljedeci put malo bolje objasni pa ce ti se lakse pomoc... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skidanje muzike s videa? Valjda ga zanima skidanje samo videa...pošto je napisa da za ovo drugo ima program Video s youtube-a u ekstenziju .flv skidaš s raznim produžecima firefoxa kao Video ook...zatim ga konvertiraš u .avi pomoču programa Moyea FLV ili sličnim programom.
__________________ We see it now before us, but even so we cannot read the lies between the lines. |
| | |
![]() |
| Tagovi: muzike, skidanje, videa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.