| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi SKinovi u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ja sam otvorio topic o skinovima, jel mi netko preporuca koji skin za FireFox,Winamp,Windows Theme etc... ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SKinovi Winamp - modern i MMD3 Firefox - Noia 2.0 (eXtreme) Windows XP - Crystal XP
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: SKinovi Firefox - Noia 2.0 (eXtreme)....meni najbolji ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | Re: SKinovi skini si ovaj program pre jeben ti je s nijim dobis teme sa windowse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Style XP - Reviews and free Style XP downloads at Download.com
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: SKinovi meni ta noia fuj... defult skin, kostumiziran po mom ukusu, jedino uz goo Green label(jer ja volim zeleno ) al bez njihove početne strancice... tj. gugla s oglasima na prvom mjestu, još bi to bilo oke da oni kao firma nedaju samo 15% profita za tu ekološku akciju sadnje drveča.. a big dil su napravili, lol ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: winamp, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

pogledal budem

imal sam ga , nije mi bas predobar 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.