| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Sort mp3 u Tehnologija i Tehnika forumu; Probelm je sljedeći- imam puunoo muzike na hardu koju treba sortirati po izvođačima u foldere. Neko sam vrijeme to radio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 95
![]() | Probelm je sljedeći- imam puunoo muzike na hardu koju treba sortirati po izvođačima u foldere. Neko sam vrijeme to radio ručno (nekih par sati ) ali sam odlučio potražiti neki program koji bi mi pomogao.Tražio sam po googleu, warezima i ko zna kud sve ne. Nešto jesam našao ali je bezveze. Pa ako bi mi mogli pomoči bio bi jako zahvalan. Hvala unaprijed ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Sort mp3 probaj na Download.hr - Free Software Downloads and Software Reivews mislim da sam tamo vidio ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 277
![]() | Re: Sort mp3 Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-07-07 Godina: 35
Poruka: 17
![]() | Citat:
bojim se da ćeš i dalje morat ručno.
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 95
![]() | Re: Sort mp3 Inače odmah sortiram novu muziku, ali nisam imao vremena jer sam bio na terenu i toga se nakupilo oko 15Gb i zbilja mi se neda to ručno sortirati. U nazivu file-a imam ime izvođača i ime pjesme. Sve imaju i ID3 Ja trebam program koji bi sortirao po imenu izvođača u zasebne foldere. Još kad bi program prepoznao pogreške tipa "Ceca", "ceca" bilo bi super. ![]() Zadnji Uredio farky : 18-08-07 u 18:51. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3, sort, sortiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

) ali sam odlučio potražiti neki program koji bi mi pomogao.