| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Sporost kompa u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako ljudi, živcira me kad upalim komp i treba mu dosta vremena dok ne dođe na "svoje" i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Sporost kompa Ovako ljudi, živcira me kad upalim komp i treba mu dosta vremena dok ne dođe na "svoje" i nakon toga jedno 10-ak minuta sporo otvara dadoteke... a nakon nekakvih 15 minuta rada, radi kolko tolko normalno.Isto mu treba dosta vremena da se ugasi.. moja kanta, procesor: athlon 3200+ radna memorija: 512mb grafička: raedon 9 soma i nešto 256mb.. dajte mi savjet kak da se toga riješim ak je moguće!! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Sporost kompa a komp je star nekih 5 mjeseci al isti problem imam i sa laptopom koji je star oko mjesec dana.. oba kompa sam provukao kroz antivirus i ništa nije nađeno.. na starom kompu bum tek danas stavljal windowse isponova.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 6
![]() | Re: Sporost kompa nemoj koristiti nikakve programe za ubrzanje kompa jer ti one ne pomažu. jednostavno pogasi nepotrebne procese koji ti se pokreću zajedno s kompom, i to bi trebalo biti to. imao sam takvih problema, i tako bi ih uglavnom riješio |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 83
![]() | Re: Sporost kompa Ja sam si instalirao TuneUp utillities 2007 (lako je nac serial key) i ubrzo sam si boot i citav rad. A za antivirus imam kaspersky. Ako jos zelis ubrzati, iskljuci efekte (desni klik na my computer/advanced i nadji performance i klikni na settings) i iskljuci sve osim zadnjeg. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kompa, sporost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.