| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Spržite skoro bilo koji video fajl na DVD u Tehnologija i Tehnika forumu; Hack Attack: Burn almost any video file to a playable DVD - Lifehacker zanimljiva i jako jednostavno aplikacija za prženje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Spržite skoro bilo koji video fajl na DVD Hack Attack: Burn almost any video file to a playable DVD - Lifehacker zanimljiva i jako jednostavno aplikacija za prženje raznih video datoteka na DVD, u formatu za gledanje na DVD playerima .. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Spržite skoro bilo koji video fajl na DVD E hvala ti puno, vidim da ima opciju za ubacivanje titlova, to sam tražio jer sam mislio prebaciti film Ronin sa .avi-a u DVD pa da i ubacim titlove za starce, preko DVD factory-a i inih programa definitivno nije bilo lako |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 237
![]() | Re: Spržite skoro bilo koji video fajl na DVD Bravo majstore, napokon program koji omogučuje ubacivanje titlova! Imaš rep! Da li možda ko zna za program koji omogučuje ubacivanje zvuka npr. mp3-ce na neki video file, nešto slicno ko sto rade oni koji snimaju vjencanja pa ispod u podlogu ubace neku muziku?
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-03-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava Godina: 21
Poruka: 37
![]() | Re: Spržite skoro bilo koji video fajl na DVD Citat:
e super bas sam zato i ja doso,jer i meni treba neki program ili nacin nakoji se przi cede sa slikama i malimim vedeichima pa dok se to vrti da u podlozi ide neka mjuza,jel se to moze jel postoji neki program i jel ovaj program o kojem pisete ovdje pretvara fajlove 3gp ili tak nes one s moba u neki format koji ce se kasnije moc ocitat na dvd-u!?!?!? | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 237
![]() | Re: Spržite skoro bilo koji video fajl na DVD Hmmm no luck... Nisam proba 3gp al mislim da moze, ako ne konvertiraj 3gp u mpeg, avi ili nest slicno
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
![]() |
| Tagovi: bilo, dvd, fajl, koji, skoro, sprzite, video |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.