moraš vidjeti koja ti je matična ploča, koje utore ima (VGA, PCI, PCI express) kako bi mogao odabrat grafu.
Raspravljate o temi Stariji kompjuter - nova grafička u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Bok, e ovako stvari stoje...Imam stariji komp, star je oko 4-5 godina i neki dan mi je pregorila grafička kartica ...
moraš vidjeti koja ti je matična ploča, koje utore ima (VGA, PCI, PCI express) kako bi mogao odabrat grafu.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
da, ako imaš agp utor onda staviš agp grafičku i to je to
samo zaboravi na neke performanse sa starim kompom, jeftinije ti je uzeti novi ako misliš igrati nešto zahtjevnije
za internet itd ti je skoro pa svejedno koju grafičku staviš
Još samo nešto...
Meni piše: broj utora za nadogradnju: 5 PCI, 1 AGP, 1 CNR.
Jeli to znači da mogu staviti i AGP i PCI grafu ili nešto drugo..molim pojasni ak ti se da..![]()
evo pa biraj,preporucujem najjeftiniju
GrafiÄŤke kartice - Nabava.net
imas agp graficku pci je prastar slot za graficke kartice, a nemas pciexpress. moras kupit agp karticu, kupi polovnu jer ti taj agp polako izlazi iz upotrebe, pa kad budes kupovao novi komp vjerovatno ces trebat pciexpress! ak ces davat puno para za karticu bolje kupi komp!