| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Stavljanje logo-a na slike (grupno) u Tehnologija i Tehnika forumu; e ja ti jos uvijek imam cs. isprobavaj sa deset slika pa kad dobijes ono sto si trazio, prenesi na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Photoshop freak | e ja ti jos uvijek imam cs. isprobavaj sa deset slika pa kad dobijes ono sto si trazio, prenesi na ostale. nego, znas si sam napraviti akciju? ako to savladas napravio si vise od pola posla.
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Photoshop freak | sve su ti jednake veličine?
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Photoshop freak | daj mi tocnu velicinu slika image > image size
| | |
| | #17 (permalink) |
| Photoshop freak | evo probaj sa ovom akcijom sve isto kao i sa onom prije, samo kaj ti bude stavljala znak dolje desno. eto
| | |
| | #19 (permalink) |
| Photoshop freak | mislim da budes skuzil ovu sliku file2.jpg gledaj kak ti se mjenja onaj example - to ti bude shema po kojoj ti bude spremal
| | |
![]() |
| Tagovi: grupno, logoa, slike, stavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.