| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sam danas promjenio matičnu ploču(as rock) danas,drugi tjedan mi dolazi novi zalmanov ventilator i ups(apc),kupio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Ja sam danas promjenio matičnu ploču(as rock) danas,drugi tjedan mi dolazi novi zalmanov ventilator i ups(apc),kupio sam hard disk barakudu od 160gb,i još sam jučer kupio 2gb(a-data) rama memorije ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp? Ništa baš od komponenti kompa u zadnje vrijeme , samo sam si kupio ups.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp? ja sam stavio prije mjesec dana 1 gb rama, i kupio si novu grafičku Asus x1650 pro..sada radi ko strojnica ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp? Novi monitor samsung 906bw (19'' widescreen),powercolor ati x1650 agp (512),hard disc externi 320 gb WD. ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Dr. Gregory House | Re: Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp? Citat:
mene ono iznad šta sam napisao došlo 2000kn,nije puno ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp?
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp? dobro si prošao,nije uopće tolko skupa je to možda best buy? ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što ste u zadnje vrijeme promijenili ili dodali na svoj komp? hehe,to mi je od mog starog lega uzeo...on je rekao da je jako dobra,a nije skupa i istina je ,al ima još posla na kompu uff Stalno nešto mjenjati ili kupovati već mi je dopizdilo
| | |
![]() |
| Tagovi: dodali, komp, promijenili, ste, sto, svoj, vrijeme, zadnje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.