| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? u Tehnologija i Tehnika forumu; Provjerio sam neke fajlove i sve je uredu kod mene. Dakle nikom nista, mi smo sigurni decki ovdje na forumu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? Provjerio sam neke fajlove i sve je uredu kod mene. Dakle nikom nista, mi smo sigurni decki ovdje na forumu, koristimo zastitu, ne?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? Mene je zaobišao virus ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? Ima li kakvih novosti, sa NET-a ... kod mene je sve po starom ... zasad !?
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* |
| | |
| | #46 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? Kod mene ništa... nisam čak ni backup radio koliko sam siguran u NOD32
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? Nod32 is the Best ne bi ga promijenio ni zašta.... dooobar ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? kad se sjetim davnih dana kad mi je norton gušio komp... grrr.. ovo je super.. i nek ostane tako... e a kaj taj crv.. on se u biti svakog 3. u mjesecu aktivira?!
__________________ > next level < |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Stotine tisuća surfera će 3. veljače ostati bez svojih dokumenata? Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, dokumenata, ostati, stotine, surfera, svojih, tisuca, veljace |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Eksterni HDD | peugeot1 | Hardware | 9 | 02-10-07 02:07 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.

Samo bezveze dižete paniku
paničari jedni