| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Šugava prevara u Tehnologija i Tehnika forumu; Što mislite o SMEĆU NA VAŠEM KOMPJUTERU dali se tu stvarno može nešto zaraditi? -silence... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | ||
| Banned | Re: Agloco hahaha .. dobar primjer uvaljivanja spyware-a putem socijalnog inženjeringa ... Citat:
bože .. kak se ljude da navuč spikom na svakakve gluposti ... jel možda zoveš Vidovitog Milana za savjete? ![]() JOJ... gle ovo .. koja prevara .. hahahaha Citat:
Zadnji Uredio silence : 01-04-07 u 18:47. | ||
| |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-03-07 Godina: 43
Poruka: 1
![]() | Re: Agloco sa ovakvim nickom dođeš postat u topic o nekom sajtu koji je legalni spyware, budi sretan kaj nije automatski ban ... ako ne misliš bit koristan član foruma, ne moraš ni biti na njemu dobio si ban ... sljedeći???? -silence Zadnji Uredio silence : 01-04-07 u 18:53. |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Agloco haha taj mi je najbolji, upoznat ćete ga u pošti kada ćete plačat račune ![]() Ali najbolji su mi ipak oni sa zaradom prek neta , ili povečanje penisa , za one koje ne vole tablete postoji i mast Ali ovaj program radi isto ono kaj radi i Konzum, najbolja mi je stara , nemoj zaboraviti karticu (onu k+ il kak već) , to se zove pračenje navika kupaca, jer njima realno nije teško nakon potrošenih 1000kn dat ti 5kn popusta ![]() |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Agloco Citat:
je, to se također zove i spyware ... samo kaj kod ovog idu s drugačijom forom, daju ti neku lipu za to ... | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-07 Lokacija: zadar
Poruka: 28
![]() | Re: Agloco Dakle radi se o dobrovoljnom korištenju spywarea. Kao da su google ili yahoo toolbar bolji? Oni nam ništa ne plate a svejedno špijuniraju. Od tih 5h surfanja koje možete obaviti i preko nekog alternativnog browsera nitko neće dobiti više od par lipa, ali od preporuka bi se moglo skupiti malo više. Zato i ja preporučujem ja ti preporučujem da ne reklamiraš spyware na ovom forumu!!!!!!!!!!! -silence Zadnji Uredio silence : 01-04-07 u 18:51. |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Agloco Citat:
e sad mi je puko film .... ovo sranje je čista prevara i KO GOD DA OVO REKLAMIRA ĆE DOBIT BAN BEZ PITANJA. KRATKO I JASNO. OVO JE SLUŽBENA OBAVIJEST OD MODERATORA OVOG FORUMA. OVO JE PREVARE NAMJENJENA DA SE LJUDIMA INSTALIRA SPYWARE I KO GOD DOĐE NA FORUM I TO SMEĆE REKLAMIRA IMA BAN BEZ PITANJA. JASNO? OD SAD IDU BANOVI ONOME KO MAKAR SPOMENE NEŠTO SLIČNO ..... NEMOJTE SE UOPĆE REGISTRIRAT NA FORUM AKO MISLIT NAVLAČIT LJUDE DA INSTALIRAJU SPYWARE, JER NE SAMO DA ĆETE POPIT BAN, NEGO ĆU VAS PRIJAVIT ABUSE SLUŽBI VAŠEG PROVIDERA ... JEL JASNO? Zadnji Uredio silence : 01-04-07 u 18:53. | |
| |
![]() |
| Tagovi: prevara, sugava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

, za one koje ne vole tablete postoji i mast