| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi T-com vs Vodatel u Tehnologija i Tehnika forumu; Ste gledali vijesti na HRT1. Poklali se nesto T-comovci i Vodatelci oko kablova cije je vlasnistvo. T-com svojim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | T-com vs Vodatel Ste gledali vijesti na HRT1. Poklali se nesto T-comovci i Vodatelci oko kablova cije je vlasnistvo. T-com svojim autima blokirao sahte i Vodatel nije mogao provuci svoje kablove. Skrti T-comovci boje se da ne ostanu slucajno bez kojeg korisnika ako Vodatel dodje s TriplePlayom. Ma dabog da ostali bez svih!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: T-com vs Vodatel Smeće t-hitlerovsko... dabog da im svi korisnici prešli na Vodatel
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: T-com vs Vodatel Pa u Zagrebu ti je vec odavno. Da zivim tamo i ja bi odavno koristio tu uslugu. Ali za Rijeku je bio najavljen dolazak Vodatela u 7. mjesecu, pa su prebacili na 9., pa jos nista. Sada i vidim zasto, ako ih ovi T-kreteni ovako sputavaju jer su sebicni i skrti, Vodatel meni nikad nece doci!!!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: T-com vs Vodatel ajd neka je t-com vlasnik kabela (parica), al mislim da nije kanala pod zemljom. neka vodatel polozi svoje kabele kraj t-comovih, kao da bi interferirali pa t-com neda... ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-com vs Vodatel Citat:
Zapravo sam tim postom i bio potaknut, ali možda to ipak nije točno? U tom istom tekstu piše osim nekretnina, da li je podzemni kanal nekretnina? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: tcom, vodatel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.