| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Tipkanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li možete pisati na tipkovnici a da ne gledate u nju?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li možete pisati na tipkovnici a da ne gledate u nju? | |||
| Da, mogu | | 8 | 42.11% |
| Ne mogu | | 4 | 21.05% |
| Mogu ali moram pogledat ponekad | | 7 | 36.84% |
| Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Tipkanje Da li možete pisati na tipkovnici a da ne gledate u nju?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Tipkanje Ne mogu, al sam napredovao u zadnje vrijeme pa sad pišem s obje ruke, znači s oba kažiprsta ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Tipkanje Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Veteran | Re: Tipkanje Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: Tipkanje na baš 100%... mogu jako brzo tipkat i često se uhvatim da ne gledam u tipkovnicu dok pišem, ali ipak gledam... pogotovo kad nekaj u PHP pišem, previše puta mi je miš ili tipkovnica u zidu završila jer sam negdi tipfeler napravio i onda nisam mogo nać grešku po par sati, kaj je too much frustrirajuće.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: tipkanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.