| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Tipkanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence ali ipak gledam... pogotovo kad nekaj u PHP pišem E vidiš kod mene je upravo ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li možete pisati na tipkovnici a da ne gledate u nju? | |||
| Da, mogu | | 8 | 42.11% |
| Ne mogu | | 4 | 21.05% |
| Mogu ali moram pogledat ponekad | | 7 | 36.84% |
| Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Tipkanje Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Tipkanje Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tipkanje Ahaaha u qbasicu Ima puno boljih programa
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Tipkanje počeo sam prakticirat to s malim prstom... bumo vidli kak bu napredovalo ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tipkanje Drži mali prst na a stalno, i probaj si podijelit tipkovnicu... nemoj s desnom rukom pisat slova a,s,d,e,r,c,t,f,v,q,y,w to sve pokušaj lijevom. Ja sam ispočetka držo mali prst na a i lijevom sam odlučio pisat slova e,r,s,d, a kasnije sve samo dođe ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Tipkanje bez muke nema nauke ![]()
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: tipkanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

---ex moderator---

Ima puno boljih programa