| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Trebam hitno program u Tehnologija i Tehnika forumu; Trebam program koji kada stavljam glazbu na compjuter sa gramafonskih ploca da mi ne bude onih sumova pa ako tko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-09-06 Godina: 32
Poruka: 8
![]() | Trebam hitno program Trebam program koji kada stavljam glazbu na compjuter sa gramafonskih ploca da mi ne bude onih sumova pa ako tko zna za takove programe ili ih netko od vas ima nek mi nekako pomogne unaprijed se zahvaljujem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Trebam hitno program Teško ćeš ih potpuno uklonit al može pomoći Adobe Audition
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Trebam hitno program skoro svi programi za obradu zvuka imaju uklanjanje suma koja obavljaju maje-vise (ne)uspjesno
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitno, program, trebam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.