| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Trebam pomoc oko konfiguracije u Tehnologija i Tehnika forumu; Matična ploča: mb asrock alive x-fire-esata2, socket am2 asrock ati crossfire xpress1600 ( atx,2000mhz, 4 ddr II, dual ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-10-06 Godina: 21
Poruka: 41
![]() ![]() ![]() | Trebam pomoc oko konfiguracije Matična ploča: mb asrock alive x-fire-esata2, socket am2 asrock ati crossfire xpress1600 ( atx,2000mhz, 4 ddr II, dual pci x16,sb, 1gbitlan,serial ata II/300-raid, u133, usb2.0 Procesor: Može li mi tko objasniti na kojoj frekvenciji radi ? cpu amd athlon6 X2 3600+ (64-bit,integ.ddr2 mem.kontr.,512mb l2 on chip cache, 1800 mhz,(windsor dual core), socket am2, box Ram : 1gb ram ddr II, 667 mhz Grafička: Koju mi preporučate? geforce 6800gs pcie,256 mb ddr3, 256 bit, tv-out, dvi ati radeon x1650pro 256 mb ddrII,dvi+vga+tv-out, pci-ex16 Što kazete uopće na konfiguraciju??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Trebam pomoc oko konfiguracije matična .. koji će ti bog CrossFire? ne misliš kupovat dvije kartice, nego jednu, rađe uzmi neku matični koja ima iste opcije, ali bez CroosFire, pa je jeftinija. procesor ... pa piše ti frekvencija, 1800 Mhz ... uopće ne znam čemu ta opsjednutost frekvencijom, kad su mnoge druge stvari puno bitnije ... RAM ... ne da mi se gledat, ali ako procesor ima FSB na 400, onda je bolje uzet RAM na 800 ... da sve radi na istoj frekvenciji grafička ... ja bi dodao malo para (možda dio onog kaj se da uštedit na matičnoj) i uzeo x1950pro .. to je po meni trenutno best buy kaj se tiče cijena/permornse |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Trebam pomoc oko konfiguracije Citat:
Misliš na ovu gore? Najbolje ti je posjetiti ove net adrese: Formel.hr Ve-mil d.o.o. links.hr i ić od komponente do komponente, pogledat cijenu, dal misliš tolko dat i postaj tu ![]() Jedino kaj se možeš sjebati jest to da uzmeš Amd-ovu matičnu a Intel procesor, ili krivi socket, ili sad već rijetko da uzmeš ploču sa PCI-E, a grafičku AGP il obrnuto ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: konfiguracije, oko, pomoc, trebam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.