| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Trebam program za kameru.... u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako trebam neki program da prebacim film sa kamere na komp.....pa sad ako netko zna neki dobar program... ...ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trebam program za kameru.... Ovako trebam neki program da prebacim film sa kamere na komp.....pa sad ako netko zna neki dobar program... ...ili ako netko ima serial namber za AVS Video tools da mi ga pošalje na PM! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam program za kameru.... Citat:
kad bi znao šta je to možda bi mi i pomoglo.. .......a evo google je moj frend.....da da kako da ne !! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Trebam program za kameru.... Koju kameru imas ? Trebao bi sa svakom digitalnom kamerom dolaziti software za prebacivanje sadržaja kamere na PC
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Tagovi: kameru, program, trebam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.