| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Trebam VELIKU POMOC u Tehnologija i Tehnika forumu; Moze mi neko pomoci i objasnit kako da vratim compiuter na staro atanje???? Dami je da ga vratim na postavke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07
Poruka: 17
![]() | Trebam VELIKU POMOC Moze mi neko pomoci i objasnit kako da vratim compiuter na staro atanje???? Dami je da ga vratim na postavke od juce mislim da je to ono da ga vratim dva dana unazada? Kako se to radi ako mi moze bilo tko pomoci???? I kako da ugasim da kad palim compiuter da nemoram unosit lozinku stalno mi se to pali pri podizanj sistema? Molim vas pomoc!!!???????? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam VELIKU POMOC START / All programs / Accessories / System Tools / System Restore A za password ideš tamo na START isto i klikneš skroz gore na ikonu pored imena i tamo imaš create password, itd
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ako ti je ukljucen monitoring na system restore onda mozes start > all programs > accsessories > system tools > system restore i sad imas a)restore system to earlier time b)crate new restore point biras a) i trazis dan koi hoces,klik i cekas da ti se vrati..naravno restartat ce ti se komp i morat ce opet malo pricekat i to je to.. Citat:
start > control panel > user accounts i tu imas naredbe
__________________ Harold: Dude, we're so high right now! Kumar: We're not low! Zadnji Uredio daidza : 09-02-08 u 14:23. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
![]() | Re: Trebam VELIKU POMOC Inace preporucio bi ti da si nakon svake nove instalacije windowsa (instalacije drivera itd....) kreiras restore point,tako ako bilo sta krene po zlu, mozes se vratit na pocetak ![]() *eben video Zadnji Uredio fred kamenko : 18-02-08 u 22:53. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:21.